Tv-serie rondom A Plague Tale: Innocence in de maak

Tv-serie rondom A Plague Tale: Innocence in de maak

Er wordt een televisieserie gebaseerd op A Plague Tale: Innocence gemaakt.

Dat blijkt uit een tweet van Mathieu Turi, die de serie gaat regisseren. Hij heeft als assistent-regisseur onder andere aan Inglourious Bastards en Sherlock Holmes gewerkt. Ook regisseerde hij films als Hostile en Meander.

De serie moet in ieder geval dezelfde hoofdpersonages als de games bevatten: Amicia en Hugo. In hoeverre het verhaal uit de game wordt gevolgd is nog niet duidelijk. Ook is niet bekend wanneer de serie uit moet komen en waar hij te zien zal zijn.

Wel duidelijk is dat de serie een Frans tintje krijgt. De game speelt zich niet alleen in het land af, maar ontwikkelaar Asobo Studio is ook in Frankrijk gesitueerd. De serie moet dan ook voornamelijk Frans talent aantrekken.

De game speelt zich af in Frankrijk in het jaar 1349, wanneer het land wordt geteisterd door de Zwarte Dood. Amicia moet haar jongere broer Hugo beschermen, terwijl de twee worden achtervolgd door de Inquisitie en proberen te overleven in de meedogenloze wereld. Er is ook een vervolg op de game in ontwikkeling, genaamd A Plague Tale: Requiem. Die game moet dit jaar uitkomen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou