Turtles: Shredder’s Revenge is meer dan een miljoen keer verkocht

Turtles: Shredder’s Revenge is meer dan een miljoen keer verkocht

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is in de eerste maand van release meer dan een miljoen keer verkocht.

Dat hebben uitgever Dotemu en ontwikkelaar Tribute Games aangekondigd. "We zijn dankbaar voor de ondersteuning en support van de passievolle Turtles-fans sinds dat we de game hebben onthuld. We kijken er naar uit dat spelers diverse easter eggs ontdekken die we in het spel hebben verstopt", aldus Jean-Francois Major van Tribute Games.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge kwam op 16 juni uit op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Steam en Xbox Game Pass. Het is een side-scrolling vechtgame die draait om de vier striphelden. Shredder's Revenge is daarbij een spiritueel vervolg op de klassieke brawler Turtles in Time. Het spel kan online en lokaal door zes spelers tegelijk gespeeld worden.

De game scoorde een 8 op Gamer.nl: "Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge biedt tijdloos vermaak. Je ziet dat ontwikkelaar Tribute Games er met liefde aan heeft gewerkt. Dat levert tegelijk ook een veilige game met enkele gebreken op, waarbij de chaotische multiplayer het meeste roet in het eten gooit voor minder ervaren spelers. Los van dat is dit spel je tijd meer dan waard."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Zo moeilijk me nog in te houden. Het wachtten op de fysieke versie wordt steeds lastiger. Heb mega veel zin in deze game.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Ik denk dat dit een geval is van een spel waar je passie voor hebt wilt hij dan ook fysiek hebben.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou