Turtle Rock stopt met ontwikkelen van nieuwe Back 4 Blood-content

Turtle Rock stopt met ontwikkelen van nieuwe Back 4 Blood-content

Turtle Rock Studios gaat geen nieuwe content voor Back 4 Blood meer ontwikkelen.

Dat heeft de ontwikkelaar aangekondigd via een bericht op diens officiële website. "Turtle Rock Studios is best een kleine studio voor het maken van AAA-games. We hebben niet genoeg mensen in dienst om aan Back 4 Blood te blijven werken terwijl we een nieuwe game ontwikkelen - yep, een nieuwe game!"

Turtle Rock verlegt diens aandacht dus naar de ontwikkeling van een nieuw spel. Back 4 Blood blijft volgens de ontwikkelaar gewoon speelbaar, alleen spelers hoeven geen nieuwe content meer te verwachten. De game kwam in de herfst van 2021 uit en heeft drie grote uitbreidingen gehad. De derde uitbreiding, Children of the Worm, verscheen afgelopen zomer.

De ontwikkelaar ontwikkelde voorheen de Left 4 Dead-games. Hoewel de co-op shooter qua opzet vergelijkbaar is, introduceert Back 4 Blood een aantal nieuwe spelmechanieken. Zo werken vijanden en omstandigheden per level met een kaartensysteem, dat spelers voorafgaand aan een ronde kunnen inzien. Het spel is verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Xbox Game Pass-leden en PlayStation Plus Extra- en Premium-leden kunnen de game kosteloos binnenhalen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou