'Toys for Bob werkt aan een nieuwe Crash Bandicoot-game'

'Toys for Bob werkt aan een nieuwe Crash Bandicoot-game'

Ontwikkelaar Toys for Bob zou mogelijk aan een nieuwe Crash Bandicoot-game werken.

Dat meldt Windows Central-journalist Jez Corden in een

Watch on YouTube

. Volgens hem werkt de studio achter de remake-trilogie en Crash Bandicoot 4: It's About Time aan de game en wordt het mogelijk tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase aankomende zondag getoond. 

Corden claimt ook dat het mogelijk om een "brawler" voor vier spelers gaat in plaats van een platformer. De journalist liet niet weten waar hij de bovenstaande informatie vandaan had, alleen dat hij "dat niet had moeten uitlekken".

Toys for Bob helpt sinds de ontwikkeling van Crash Bandicoot 4 voor zover bekend alleen mee aan de ontwikkeling van Call of Duty-games. Er gaan echter geruchten dat de studio sinds vorig jaar ook werknemers aanneemt die mee kunnen helpen aan een game die niets met CoD te maken heeft.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 De kinderen van tegenwoordig weten niet eens meer wat Banjo is. Crash werkt dan beter. Ze gaan niet een nieuwe Banjo maken voor die kleine groep dertig plussers met nostalgische gevoelens.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 je gaat weer iets te snel, Kaas. MS heeft nog helemaal geen zeggenschap over Toys For Bob. Sterker nog, het is illegaal om ook maar iets officieel met Activision Blizzard King of hun teams te regelen. Xbox heeft de laatste jaren gewoon geen studio gehad die en beschikbaar was, aan Banjo wilde werken en daar ook de skills voor had... Dan kun je ze beter aan iets laten werken waar ze wel zin in hebben, toch? Niet zo heel lang geleden hadden ze maar 5 first party ontwikkelaars he. Met ABK erbij na de overname is dat hopelijk anders en is er wel ruimte en zin. Ik geloof wel dat Banjo over een tijdje terugkomt, ze zijn niet helemaal achterlijk.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Hm ik weet niet of veel mensen daar echt op zitten wachten. Ik ben groot fan van de originele trilogie en de N sane trilogy maar op de een of andere manier ligt Crash 4 me niet helemaal. Het voelt vaak alaof je op ijs loopt met een haast onvergefelijke besturing.

0

Aanbevolen voor jou