Toekomstige Monster Hunter-game heet mogelijk Monster Hunter Paradise

Toekomstige Monster Hunter-game heet mogelijk Monster Hunter Paradise

Er zou in de toekomst wel eens een Monster Hunter-game genaamd Monster Hunter Paradise uit kunnen komen.

Twitter-gebruiker Neonaga99 (via VGC) liet op social media weten dat hij aan het experimenteren was met een developer-modus van Discord, en zo via het Discord-kanaal van Monster Hunter op enkele toekomstige evenementen stuitte. Eén van die evenementen gaat mensen mogelijk uitnodigen om kans te maken op een code voor 'Monster Hunter Paradise'.

De tweet waarin Neonaga99 dit onthulde is inmiddels overigens verwijderd. Hij merkte tevens op dat de code voor een Xbox-, PlayStation- of pc-versie was, dus daar lijkt de mogelijke game op te verschijnen. Inmiddels heeft men op Discord de naam veranderd naar 'Placeholder Name'.

Hoewel nog niet aangekondigd, is het waarschijnlijk dat Capcom intern al een tijdje aan een opvolger van Monster Hunter World werkt. Eerder lekte er al veel informatie rondom Capcoms projecten in ontwikkeling uit, waarbij een game genaamd 'Monster Hunter 6' werd genoemd. Op Nintendo Switch lijken louter games die losstaan van de hoofdreeks uit te komen, zoals het vorig jaar verschenen Monster Hunter Rise.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0

Ik kijk nu al uit naar de volgende Monster Hunter op Playstation. Rise + Sunbreak zijn goed, maar heb me met World+Iceborne toch iets beter vermaakt toendertijd.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou