THQ Nordic toont vechtsysteem Biomutant

THQ Nordic toont vechtsysteem Biomutant

In een nieuwe trailer voor Biomutant licht THQ Nordic het vechtsysteem van Biomutant uit.

Eerder gaf ontwikkelaar Experiment 101 aan dat het vechtsysteem van de game is geïnspireerd door kung-fu, in de game Wung Fu genaamd. Daarbij combineren spelers mêleeaanvallen op spectaculaire wijze met schieten dankzij verschillende wapens. 

Gedurende de game leren spelers nieuwe gevechtsvormen vaardigheden. Die laatste zijn gebaseerd op de genetische opmaak van je personage, die gedurende de game aangepast kan worden. Enkele voorbeelden van vaardigheden zijn telekinese en levitatie.

Biomutant werd in 2017 onthuld voor PlayStation 4, Xbox One en pc, maar vervolgens een lange tijd uitgesteld. Momenteel staat de game gepland om op 25 mei te verschijnen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ontzettend fijn dat deze game nog het daglicht gaat zien. Dit had ik nooit verwacht. Ben benieuwd en hoop dan ook gewoon dat deze game goed wordt want ik kijk hier al tijden naar uit!

0
test

@AGxKiiNG Hij verdwijnt bij mij steeds weer van de radar. Maar elke keer als er weer wat gemeld wordt over deze game denk ik "Oh ja! Die lijkt me heel erg leuk". Waarschijnlijk ben ik hem tegen de tijd dat hij gereleased wordt, weer vergeten en is het weer een leuke verrassing xD

0
test

"THQ Nordic toont vechtsysteem" *flits flits flits flits* Ben nou niet veel wijzer geworden.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou