The Wolf Among Us 2 uitgesteld, verschijnt niet meer in 2023

The Wolf Among Us 2 uitgesteld, verschijnt niet meer in 2023

Telltale Games heeft The Wolf Among Us 2 uitgesteld; het spel komt in ieder geval niet meer in 2023 uit.

Dat heeft de ontwikkelaar gisteren aangekondigd. Aan IGN gaf Telltale-CEO Jamie Ottilie meer context. Zo werd er gedurende de ontwikkeling van Unreal Engine 4 overgeschakeld naar Unreal Engine 5, wat "best wat werk opleverde". 

Ottilie meldt dat men te hard had moeten werken om het spel alsnog in 2023 uit te brengen, of dat de ontwikkeling daardoor niet netjes afgerond had kunnen worden. "Als we deze game zouden uitbrengen voordat het klaar was, zouden we vernietigd worden. De verwachtingen liggen hoog en daar willen we aan voldoen. We willen er trots op kunnen zijn en de beste game die mogelijk is afleveren."

The Wolf Among Us is gebaseerd op de geprezen Fables-strips, waarin personages uit sprookjes naast mensen in de echte wereld leven. Het eerste seizoen, dat in 2013 en 2014 verscheen, viel bij veel spelers in de smaak. The Wolf Among Us 2 moet uitkomen op Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ben wel benieuwd hoe dat er dan uit gaat in de UE5, ik hoop dat het wel nog de comic vibe blijft behouden.

0
test

@fonsrutte Sowieso wel. De UE5 is met name prettig om verbeterde laadtijden te krijgen en extra scherpte door hogere aantal mogelijke polygonen. Ook veel andere verbeteringen natuurlijk, maar dat gaat zelfs mijn pet even te boven.

0

Aanbevolen voor jou