The Liquidators-evenement in Battlefield 2042 ging na halfuur offline

The Liquidators-evenement in Battlefield 2042 ging na halfuur offline

Het The Liquidators-evenement in Battlefield 2042 moest een halfuur nadat het live ging al tijdelijk offline vanwege bugs.

Gisterenmiddag begon zoals beloofd het The Liquidators-evenement in Battlefield 2042, maar vanwege bugs moest Dice de modus een halfuur nadat het live ging weer offline halen. Spelers konden namelijk geen progressie boeken of beloningen ontgrendelen.

Dice liet op social media weten dat het evenement offline moest gaan, maar inmiddels is The Liquidators weer voor iedereen speelbaar en zijn de bugs als het goed is verwijderd.

The Liquidators is onderdeel van het tweede seizoen en draait om een elite eenheid die vuile klusjes moet opknappen voor de Dark Market. Het event bestaat uit een nieuwe gamemodus genaamd Tactical Conquest. Hierin kan alleen met voetsoldaten gespeeld worden op kleine maps. In de eerste week gaat het om teams van acht versus acht spelers, terwijl in de tweede week teams van zestien versus zestien spelers kunnen worden gekozen. Ook kunnen er diverse unieke items en skins ontgrendeld worden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou