The House of the Dead: Remake komt op 28 april naar pc, PS4 en XOne

The House of the Dead: Remake komt op 28 april naar pc, PS4 en XOne

Op 28 april verschijnt The House of the Death: Remake op pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia.

Op pc komt de game op Steam beschikbaar. Het spel gaat 24,99 euro kosten. Eerder deze maand kwam de remake al uit op Nintendo Switch.

The House of the Death: Remake is, zoals de naam al aangeeft, een remake van de klassieke on rails-shooter van Sega. De graphics en gameplay zijn op de schop gegaan. Ook bevat het spel lokale co-op voor twee spelers, meerdere eindes en een fotomodus.

Hieronder is een trailer van de Switch-versie te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Lightgun games zonder een lightgun , ik snap deze release niet, de gyro controls op de switch zijn verschrikkelijk en op de ps4 vast niet beter en de xbox heeft ze niet eens, en op een pc met een muis is gewoon cheating +) Ja het is een niche game en niemand heeft meer een crt thuis staan om light guns op te gebruiken (al werkt de guncon 3 met lcd schermen maar is een verkapte en meer accurate wii-mote) dus WHY deze game? Cashing in on nostalgie denk ik... deze titel had zooo perfect geweest voor VR!

0
test

@ali3n8tor oude games nieuw leven in blazen vind ik alleen maar een goede ontwikkeling En het speelt niet verschrikkelijk op je Switch maar het kan beter.. hopen op een snelle patch en het uitbrengen van een Gun! als dat alle 2 goed werkt dan is het gewoon weer ouderwets gaaf.

0
test

@ali3n8tor google maar eens op de Sinden lightgun, een lightgun voor pc die je gewoon op LCD monitoren kunt gebruiken.

0
test

@Breadpit ja net als de gun4ir en die van aimtrack , ik heb zelf een Guncon 3 die ook op lcd werkt (enkel op de ps3 en Misterfpga) , maar het blijft een niche

0
test

Dit gaat prima werken met een move controller. De switch versie sla ik over en wacht op de ps versie met move

0

Aanbevolen voor jou