The Game Awards worden dit jaar op 8 december gehouden

The Game Awards worden dit jaar op 8 december gehouden

The Game Awards vinden dit jaar op donderdag 8 december plaats.

Dat heeft producent en presentator Geoff Keighley gisteren aangekondigd. Het is de negende editie van de awardshow. Het vindt plaatst in de Microsoft Theater te Los Angeles en wordt zoals gebruikelijk live via internet uitgezonden.

Tijdens The Game Awards worden elk jaar awards uitgedeeld aan uitgekomen games. Gamepublicaties verspreid over de wereld - waaronder Gamer.nl - dragen bij aan de stemmen. Ook worden er regelmatig aankomende spellen getoond en nieuwe games onthuld. It Takes Two won afgelopen jaar de award voor game van het jaar.

Aankomende december wordt er een nieuwe award uitgedeeld voor 'Best Adaption'. Deze award erkent wanneer een game op een goede manier is omgevormd tot een ander medium, bijvoorbeeld een film of serie.

Vanavond organiseert en presenteert Keighley overigens ook een liveshow - Gamescom Opening Night Live. De show moet inclusief een pre-show zo'n 2,5 uur in beslag nemen. De pre-show begint om 19:30 uur Nederlandse tijd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het zal vast gaan tussen Elden Ring en God of War Ragnarok... Ik hoop GoW, maar ik denk Elden Ring. Voordat mensen denken: Ehh, GoW is nog niet uit. Ja, dat weet ik. Ik ben gewoon totaal geen fan van Soulslike games.

0

Aanbevolen voor jou