The Division 2 ontvangt later dit jaar een nieuwe modus

The Division 2 ontvangt later dit jaar een nieuwe modus

Later dit jaar moet er een nieuwe modus naar Tom Clancy's The Division 2 komen.

Dat heet Ubisoft Massive aangekondigd. Hoewel er nog niets over bekend is, moet de modus compleet nieuw voor de franchise zijn. Verder werkt Massive ook aan nieuwe manieren voor spelers om hun agent aan te passen - daarbij moet variatie een belangrijke rol spelen.

Ubisoft Massive liet weten dat deze update nog maar net ontwikkelt wordt en dus op zijn vroegst laat in 2021 het licht ziet. "We gaan onze tijd nemen om er voor te zorgen dat dit een betekenisvolle verandering voor de game wordt", aldus het bedrijf in een blogpost.

In de tussentijd gaan eerdere seizoenen herhaald worden dit jaar. Het aankomende vijfde seizoen wordt dus een herhaling van seizoen 1. Op die manier wil Massive spelers die deze seizoenen hebben gemist de kans geven alsnog beloningen en items te verzamelen.

Ubisoft heeft daarnaast aangekondigd dat The Division-franchise inmiddels meer dan veertig miljoen unieke spelers heeft. Gamers gingen er van uit dat het vierde seizoen van The Division 2 - genaamd End of Watch - de laatste nieuwe content in de game zou zijn, maar dat blijkt dus niet het geval te zijn. Ubisoft Massive werkt ondertussen aan nieuwe games gebaseerd op de Avatar-films en Star Wars.

The Division 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

) Wil je een vrouw vinden voor één nacht? Kom op --- XXhook.Com

0
test

prima game. ik ben benieuwd naar deze uitbereiding, hopelijk niet alleen multioplayer. De game is juist zo leuk als solo player

0
test

@gotcha123 geweldige game waar ik ook solo meer van geniet. Hopelijk komt er een survival zombie mod.

0
test

@StormFox kzou wel n zombie mod voor deel 1 willen.

0

Aanbevolen voor jou