The Callisto Protocol voldoet niet aan verwachte verkoopcijfers

The Callisto Protocol voldoet niet aan verwachte verkoopcijfers

Analisten stellen de verwachte verkoopcijfers van The Callisto Protocol naar beneden bij.

Dat meldt GamesIndustry.biz. Uitgever Krafton verwachtte dat het spel minimaal vijf miljoen keer over de toonbank zou gaan. Volgens Analysebedrijf Samsung Securities moet Krafton die verwachtingen bijstellen naar twee miljoen verkochte exemplaren. Die voorspelling is gebaseerd op het aantal keer dat de game tot nu toe is verkocht. Er zijn tot op heden geen officiële verkoopcijfers bekendgemaakt.

The Callisto Protocol kwam op 2 december 2022 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. The Callisto Protocol speelt zich in de toekomst af in een gevangeniskolonie op Callisto, een maan van Jupiter. Mensen moeten deze gevangenis, genaamd Black Iron Prison, zien te ontsnappen en diens verschrikkelijke geheimen ontdekken. Het spel werd door ontwikkelaar Striking Distance Studios, onder leiding van Glen Scofield, aangeduid als een 'AAAA-game". 

De game kreeg een 6,5 op Gamer.nl. "The Callisto Protocol is een degelijke spirituele opvolger van Dead Space die wel erg netjes binnen de lijntjes kleurt. Aan de intense actie of visuele pracht en praal zal het niet liggen, maar het gebrek aan originaliteit in zowel verhaal als gameplay is wel erg opzichtig. Doordat échte spanning moet wijken haalt het spel niet hetzelfde niveau als zijn grote voorbeeld. Dat resulteert in een avontuur dat je met plezier speelt, maar even snel weer bent vergeten."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 wat is kwaliteit? De assets ligt het niet aan, en verhaal is in the eye of the beholder, lijktvmij gewoon dat er teveel naar deadspace wordt gekeken, welke IMHO ook niet zo bijzonder origineel was.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@SuperDre De meningen die ik vooral hoor zijn dat de game saai is... Daar kun je weinig mee.

0

Aanbevolen voor jou