The Callisto Protocol-update voegt New Game Plus toe

The Callisto Protocol-update voegt New Game Plus toe

Er is een update uitgekomen voor horrorgame The Callisto Protocol waarmee onder andere een New Game Plus-modus is uitgekomen.

Via de New Game Plus-modus kunnen spelers die de game hebben uitgespeeld hun progressie meenemen en de campagne opnieuw spelen, maar dan met alle wapens, upgrades en Credits die men heeft ontgrendeld. Men kan dit allemaal via het eerste Reforge-station dat men tegenkomt oppikken.

Update 3.01 moet ook diverse bugs oplossen, waaronder een bug waardoor sommige spelers de The Protocol is About Life-Trophy en -Achievement niet ontvingen. Op Reddit zijn de patch notes te vinden.

The Callisto Protocol kwam afgelopen december uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De game speelt zich in de toekomst af in een gevangeniskolonie op Callisto, een maan van Jupiter. Mensen moeten deze gevangenis, genaamd Black Iron Prison, zien te ontsnappen en diens verschrikkelijke geheimen ontdekken. Het spel werd door ontwikkelaar Striking Distance Studios, onder leiding van Glen Scofield - bekend van de Dead Space-reeks.

Het spel ontving een 6,5 op Gamer.nl: "The Callisto Protocol is een degelijke spirituele opvolger van Dead Space die wel erg netjes binnen de lijntjes kleurt. Aan de intense actie of visuele pracht en praal zal het niet liggen, maar het gebrek aan originaliteit in zowel verhaal als gameplay is wel erg opzichtig. Doordat échte spanning moet wijken haalt het spel niet hetzelfde niveau als zijn grote voorbeeld. Dat resulteert in een avontuur dat je met plezier speelt, maar even snel weer bent vergeten."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tof! Dit miste ik al. Hoewel het niet de beste horror game ooit is geworden, vind ik hem best vermakelijk. Ben bdw erg benieuwd naar de Dead space remake volgende week!

0
test

@mole28 Voor mij was deze game een zoethoudertje tot de Dead Space Remake. Heb er iig veel zin in!

0

Aanbevolen voor jou