The Callisto Protocol-patch verbetert prestaties

The Callisto Protocol-patch verbetert prestaties

Nog voor het afgelopen weekend is een patch voor The Callisto Protocol uitgebracht die de prestaties van de game verbetert.

De update voor pc en consoles moet de prestaties en de stabiliteit van de game verbeteren. De animaties die spelers zien wanneer ze sterven kunnen nu geskipt worden en wapens kunnen sneller herladen worden. 

Daarbij moeten er verbeteringen zijn doorgevoerd in de gevechten. Ook een bug op de PS4 waarbij de Trophies niet werden gesynct is nu opgelost. 

The Callisto Protocol kwam eerder deze maand uit en werd wisselend ontvangen. De game scoorde een 6,5 op Gamer.nl: "The Callisto Protocol is een degelijke spirituele opvolger van Dead Space die wel erg netjes binnen de lijntjes kleurt. Aan de intense actie of visuele pracht en praal zal het niet liggen, maar het gebrek aan originaliteit in zowel verhaal als gameplay is wel erg opzichtig. Doordat échte spanning moet wijken haalt het spel niet hetzelfde niveau als zijn grote voorbeeld. Dat resulteert in een avontuur dat je met plezier speelt, maar even snel weer bent vergeten."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou