Tequila Works brengt Stadia-game Gylt naar andere systemen

Tequila Works brengt Stadia-game Gylt naar andere systemen

Tequila Works brengt de nu nog exclusieve Google Stadia-game in 2023 ook naar andere systemen.

Dat heeft de ontwikkelaar, ook bekend van spellen als Rime en The Invisible Hours, laten weten. "Het griezelige seizoen is aangebroken en we hebben geweldig nieuws", aldus de ontwikkelaar op diens website. "Gylt gaat in 2023 multiplatform!" De studio heeft niet aangegeven op welke systemen het spel gaat verschijnen.

Gylt kwam in 2019 uit op Google Stadia. In het spel moet een jong meisje op zoek naar haar vermiste familielid, iets wat spelers vooral naar een hoop griezelige locaties brengt.

Vorige week kondigde Google aan dat het gamestreamingdienst Stadia stopzet. Het is dan ook logisch dat ontwikkelaars van plan zijn hun exclusieve Stadia-games op andere platforms uit te brengen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Logisch, raar dat het al niet eerder op andere platformen is gekomen, maar dat zal wel mogelijk dan komen omdat Google de productie uiteindelijk betaalt heeft, en nu met opheffen van Stadia dat Google hun toestemming geeft om het ook op andere platformen uit te brengen.

0
test

Ik had tot aan deze week nog nooit van het spel gehoord, maar het ziet er zeker interessant uit. De artstyle is wel gaaf. Ben normaal niet zo van de horror spellen maar deze ga ik wel in de gaten houden.

0

@Lavalera dat is denk ik ook een van de redenen dat Stadia geflopt is, ze deden te weinig aan marketing. Sony, MS en Nintendo houden als platform houders per jaar een aantal events om te laten zien wat eraan komt. Ik kan me niet herinneren dat Stadia dat echt gedaan heeft. Google denkt dat alles vanzelf gaat als de technologie klopt

0

Aanbevolen voor jou