Tencent koopt meerderheidsbelang in Rime-ontwikkelaar

Tencent koopt meerderheidsbelang in Rime-ontwikkelaar

Tencent heeft een meerderheidsbelang in Tequila Works, de ontwikkelaar van Rime, gekocht.

Dat hebben de bedrijven aangekondigd. De uit Madrid afkomstige studio staat bekend om games als Rime, The Sexy Brutale, Deadlight en het aankomende Song of Nunu: A League of Legends Story.

Volgens Tequila Works moet de investering van Tencent er voor zorgen dat het bedrijf games van de hoogste kwaliteit kan maken en ook een breder publiek kan aanspreken. Tencent zou daarbij de onafhankelijkheid en creatieve vrijheid van de ontwikkelaar respecteren.

Het uit China afkomstige Tencent investeert al jaren hevig in de game-industrie. Het bedrijf heeft diverse ontwikkelaars gekocht of er in geïnvesteerd, waaronder Sumo Digital, Remedy, Epic Games, Ubisoft, Dontnod, PlatinumGames, Riot Games, Turtle Rock Studios en Funcom.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Fijn voor mij dati k niet in Rime geinteresseerd ben, maar Monopolies zijn zowel een droom van kapitalisten en de dood van gezond kapitalisme en steeds meer bedrijven gaan die richting op. Tencent is gewoon 1 van de grotere voorbeelden ondertussen, naast het feit van hun oorsprong waarbij ze zich aan bepaalde wetten van China moeten houden dat mogelijk ooit terug in het product kan komen

0

Aanbevolen voor jou