Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection getoond

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection getoond

Er is nieuwe gameplay online geplaatst van het aankomende Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection.

De negen minuten durende gameplayvideo werd door PlayStation Blog online geplaatst. Daarin is de PlayStation 4-versie van de game in actie te zien. 

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection betreft een collectie waarin alle oude Turtles-games speelbaar zijn. Het gaat in totaal om dertien games die op consoles en in de arcade zijn verschenen. De collectie wordt ontwikkeld door Digital Eclipse en bevat onder andere de mogelijkheid om op elk moment te saven en de gameplay terug te spoelen.

De volgende games zitten in de collectie:

 • Teenage Mutant Ninja Turtles (Arcade)

 • Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time (Arcade)

 • Teenage Mutant Ninja Turtles (NES)

 • Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Arcade Game (NES)

 • Teenage Mutant Ninja Turtles III: The Manhattan Project (NES)

 • Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters (NES)

 • Teenage Mutant Ninja Turtles IV: Turtles in Time (Super Nintendo)

 • Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters (Super Nintendo)

 • Teenage Mutant Ninja Turtles: The Hyperstone Heist (Sega Genesis)

 • Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters (Sega Genesis)

 • Teenage Mutant Ninja Turtles: Fall of The Foot Clan (Game Boy)

 • Teenage Mutant Ninja Turtles II: Back From The Sewers (Game Boy)

 • Teenage Mutant Ninja Turtles III: Radical Rescue (Game Boy)

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection komt ergens dit jaar uit voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en Steam. Een precieze releasedatum is er nog niet. De collectie komt zowel fysiek als digitaal uit en moet rond de 40 euro kosten.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zo langzamerhand ben ik toch wel klaar met al de heruitgaves van al die games die 30 jaar (!) geleden zijn uitgekomen en die via emulators perfect te spelen zijn. Voelt aan als makkelijk cashen.

0
test

@mhnl1979 Toch vind ik heruitgaves van 30 jaar oude games wat anders dan bijvoorbeeld The Last of Us of GTA V die iedere console generatie opnieuw uitgebracht word. Het voelt niet alleen als makkelijk cashen, dat is het ook gewoon. Toch denk ik in de geval dat dit nog wel leuk kan zijn voir mensen die door de laatste TMNT game meer interesse hebben in het genre/de games. Daarnaast zijn emulatoren iets dat echt maar door een selecte groep gebruikt word. Hiermee maken ze het voor meer mensen beschikbaar.

0

@FishSt1ck Dat ben ik met je eens. Maar al die oude games worden in allerlei manieren opnieuw uitgebracht. Nu een TMNT verzameling, dan een SNES mini, dan een megadrive mini. Vind het veel en een grote overlap allemaal. Hoewel ik de SNES en Megadrive zelf bewust heb meegemaakt, ben ik overduidelijk niet de doelgroep :-)

0

@mhnl1979 Het is ook relatief makkelijk cashen. Waar ik niets van snap is dat mensen dat als slecht blijven bestempelen. Je kunt op deze manier legaal aan de games komen en eenvoudig spelen - prima, bedankt. En ze mogen best geld verdienen aan hun eigen producten, er is hier niets mis mee.

0
test

@gimbal2 En zoals ze in de video ook vertellen, er zitten een hoop extra's bij over de ontwikkeling van de originele games. Extra leuk dat deze collectie uitkomt vlak na Shredder's Revenge, kan ik nog wat langer in de nostalgie bubbel blijven hangen:-)

0

Aanbevolen voor jou