Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge komt op 16 juni uit

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge komt op 16 juni uit

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is vanaf 16 juni verkrijgbaar.

Dat werd vanavond tijdens de Kick Off Live-show van Summer Game Fest aangekondigd. Het was al geruime tijd bekend dat het spel ergens deze zomer zou verschijnen, maar een precieze releasedatum was er tot vanavond nog niet. Ook werd een nieuwe trailer getoond, die hieronder te zien is.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge is een side-scrolling vechtgame die draait om de vier striphelden. Shredder's Revenge is daarbij een spiritueel vervolg op de klassieke brawler Turtles in Time. Het spel kan online en lokaal door zes spelers tegelijk gespeeld worden. Faith no More-frontman Mike Patton zingt het themanummer in de trailer.

De game wordt ontwikkeld door DotEmu - bekend van spellen als Windjammers 2 en Streets of Rage 4 - en Tribute Games - dat eerder Flinthook en Mercenary Kings maakte. De game verschijnt op pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One en komt zowel fysiek als digitaal uit voor consoles. Ook verschijnt het op Game Pass.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 heb de oude games zoveel gespeel op de kermis als kleine jongen, krijg hier toch wel weer zin in om op te pakken.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Bij Nedgame. En bij Coolshop 37.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou