Ted Lasso en AFC Richmond bevestigd voor Fifa 23

Ted Lasso en AFC Richmond bevestigd voor Fifa 23

EA heeft bevestigd dat Ted Lasso en zijn team AFC Richmond in Fifa 23 zitten.

Gisteren gingen er al geruchten over de toevoeging van de fictieve trainer en zijn voetbalteam aan Fifa 23 na een sociale media-post van acteur Jason Sudeikis, maar inmiddels heeft EA het bevestigd.

Lasso is een speelbare manager in de carrièremodus van de game. Daarnaast kan AFC Richmond bestuurd worden in de Premier League of elk ander toernooi in de carrièremodus. 

Daarnaast kan men in Ultimate Team er voor kiezen om in de kleding van AFC Richmond te spelen. Zowel Ted Lasso als Coach Beard zijn in deze modi ook te selecteren als spelers. Alle AFC Richmond-content kan in FUT ontgrendeld worden door het behalen van diverse doelen.

In de Apple TV-serie Ted Lasso reist het titulaire hoofdpersonage, een Amerikaanse footballtrainer, af naar Engeland om een voetbalclub te trainen.

Fifa 23 is vanaf 30 september beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S, Google Stadia en pc. Op de Nintendo Switch verschijnt een 'Legacy Edition' met slechts minimale vernieuwingen, waaronder de vrouwenvoetbalcompetities.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik kan dit alleen maar toejuichen. Fantastische serie. Aangezien mijn liefde voor pes nu wel dusdanig onder het vriespunt is gedaald.. is er zomaar een kans dat ik fifa een kans ga geven.. (ieuwww het voelt nog wat viezig om het hardop te zeggen)

0
test

Afhankelijk of ik direct met AFV Richmond aan de slag kan, misschien ooit weer een FIFA halen? Futboll is life!

0

Aanbevolen voor jou