Take-Two bezig met verwijderen uitgelekte GTA 6-beelden

Take-Two bezig met verwijderen uitgelekte GTA 6-beelden

Take-Two Interactive is gisterenavond begonnen met het verwijderen van de uitgelekte beelden van een pre-alfaversie van Grand Theft Auto 6.

Diverse beelden zijn al offline gehaald, waarbij wordt gemeld dat dit is gebeurd "vanwege een copyright strike van Take-Two". Daarmee lijkt zo goed als bevestigd dat de beelden inderdaad van een vroege versie van GTA 6 komen. Ook het forumtopic op de GTAForums is gesloten en alle links zijn verwijderd. De GTA-reddit was tijdelijk down terwijl alle beelden werden weggehaald. Journalist Jason Schreier laat daarbij weten van bronnen te hebben vernomen dat de beelden echt zijn.

Gisteren plaatste een forumgebruiker genaamd teapotuberhacker bijna honderd video's van een vroege versie van Grand Theft Auto 6 online die hij via een hack zou hebben verkregen. Ook claimde hij de broncode van de game in het bezit te hebben. Als bewijs deelde hij een gedeelte van de code.

Rockstar heeft op moment van schrijven nog niet officieel gereageerd op de situatie, maar verwacht wordt dat dit vandaag gebeurt. De hacker in kwestie geeft aan dat hij de broncode van Grand Theft Auto 5, die hij ook in handen heeft, wil verkopen voor een bedrag van ten minste vijf cijfers. De broncode van GTA 6 zou hij "op dit moment" niet willen verkopen, maar hij wil wel contact met Take-Two en Rockstar om een deal te kunnen sluiten.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Liquidshake Waarom?

0
test

@Ocat Omdat mensen nu weten dat GTA 6 komt? Een vreemd idee, omdat GTA 6 allang al was aangekondigd.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

"Ook claimde hij de broncode van de game in het bezig te hebben." Ik denk dat Michel iets te enthousiast was met typen want ik denk niet dat deze zin helemaal klopt. :P

0
test

@handsome1987 Moest 'bezit' zijn, excuses en thanks voor de heads-up!

0

@MichelMusters Graag gedaan en kan me goed voorstellen als je om 8.20 al een artikel moet schrijven dat er wel eens een lettertje fout gaat.

0

Aanbevolen voor jou