System Shock-remake komt in 2022 uit, screenshots uitgebracht

System Shock-remake komt in 2022 uit, screenshots uitgebracht

Nightdive Studios heeft duidelijk gemaakt dat de remake van System Shock pas in 2022 uitkomt. Er zijn ook nieuwe screenshots uitgebracht.

De game stond nog gepland voor een release eind deze zomer, maar dat heeft men niet gehaald. Nu moet de game ergens in 2022 uitkomen, al is een precieze releasedatum niet bekend. Hieronder zijn een stel nieuwe screenshots te zien.

De remake van System Shock werd in 2015 als een remaster aangekondigd door Nightdive Studios. Later kondigde het bedrijf aan dat het een remake werd. Net als in het origineel bezoeken spelers een ruimtestation waar een A.I. is losgeslagen.

Eerder dit jaar kwam er al een speelbare demo uit van de game op Steam, GOG en Epic Games Store. De System Shock-remake komt uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Werkte deze studio ook niet aan remakes van Shadowman en Blade Runner?

0

@mole28 Het is Nightdive, het zou me niets verbazen als ze bezig zijn met een remake van Pong.

0

Je ziet duidelijk nog dat het System Shock is, ben benieuwd hoe het speelt. Vroeger System Shock gespeeld, ben benieuwd. Dit lijkt in ieder geval niet op een luie remaster

0

@Ziminar Daarom is het ook een remake.

0

@Ziminar Zoals Bioshock, me dunkt. "FPS gameplay" maar dan met melee opties. Zo te zien proberen ze het spel wel meer kleur te geven. Daar ben ik blij mee want de oorspronkelijke System Shock daar begonnen de krampachtige gangetjes wel heel erg op elkaar te lijken op den duur. Er is maar zoveel wat je kunt doen met een ruimteschip.

0

@gimbal2 Ja die gangetjes werd je op een gegeven moment helemaal kierewiet van.

0

Aanbevolen voor jou