Supermassive Games werkt aan spel buiten The Dark Pictures-reeks

Supermassive Games werkt aan spel buiten The Dark Pictures-reeks

Supermassive Games werkt aan een spel buiten de The Dark Pictures-reeks, zo blijkt uit een handelsmerk voor een nieuw logo.

Het logo is voor een spel genaamd 'The Quarry'. Meer details over de game zijn er nog niet, maar VGC claimt te hebben vernomen dat het spel ergens eind dit jaar wordt uitgegeven door 2K Games.

Eerder dit jaar werden er handelsmerken voor vijf nieuwe The Dark Pictures-games gevonden. Het gaat om The Dark Pictures: The Craven Man, Intercession, Directive 8020, Winterfold, Switchback en O Death. Elke horrorgame in de reeks is gebaseerd op een bestaande legende. Eerder bracht Supermassive al The Dark Pictures: Man of Medan, The Dark Pictures: Little Hope en The Dark Pictures: House of Ashes uit.

Onlangs claimde AccounNGT dat Supermassive Games ook aan een remake van hun horrorgame Until Dawn werkt. Dit is niet bevestigd en hier zijn ook nog geen handelsmerken van gevonden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Until Dawn eindelijk voor de PC?

0
test

@Turambar Until Dawn is van Sony, en op gelicenseerde producten na (Spider-Man, MLB) zorgt Sony er altijd voor dat hun het handelsmerk hebben om een Crash Bandicoot scenario te voorkomen.

0

Aanbevolen voor jou