2,9 miljoen dollar opgehaald door Summer Games Done Quick

2,9 miljoen dollar opgehaald door Summer Games Done Quick

Het livestreamevenement Summer Games Done Quick heeft afgelopen week 2,9 miljoen dollar - omgerekend meer dan 2,4 miljoen euro - opgehaald. Het geldt is voor het goede doel bestemd.

Het online evenement heeft het geld opgehaald voor Artsen Zonder Grenzen. Tijdens de Games Done Quick-evenementen worden diverse games, zowel oud als nieuw, zo snel mogelijk uitgespeeld terwijl kijkers kunnen doneren. In totaal heeft Games Done Quick sinds diens oprichting al meer dan 34 miljoen dollar opgehaald voor goede doelen.

Alle speedruns zijn terug te vinden op het

Watch on YouTube

. Op die manier kunnen mensen die het evenement, of bepaalde livestreams, gemist hebben, alsnog terugkijken. Eén van de meest opvallende streams was van een gamer die Super Mario 64 geblinddoekt uitspeelde. Die stream is hieronder te zien.

De volgende Games Done Quick-evenementen zijn al in aantocht. Van 15 tot en met 21 augustus wordt Flame Fatales gehouden, waarin alleen vrouwelijke spelers speedruns uitvoeren. Van 9 tot en met 16 januari 2022 volgt het gebruikelijke Awesome Games Done Quick.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Er zit wel heel veel mooi spul tussen dit keer. - Factorio in 1.5 uur (bizar) - Dead Space met dozijnen exploits - Ghosts & Goblins Resurrected op de hoogste difficulty - Dark Souls 3 in slechts 55 minuten, - Super Metroid race tussen 3 personen... Echt bizar om te zien hoe ze vaak bijna op de frame gelijk aan elkaar lopen - Streets of Rage 4 zoals ik het nog nooit gespeeld heb zien worden ... volgens mij ben ik nog wel een week zoet om alle interessante runs te kunnen bekijken. Ik zie zelfs een run van een obscure indie horror game genaamd "Faith".

0
test

@gamer.nl "Het geldt is voor het goede doel bestemd." Ik denk dat het geld voor het goede doel is bestemd, maar geldt dat echt voor al het geld? ;)

0

Aanbevolen voor jou