Summer Game Fest-organisator waarschuwt voor hoge verwachtingen

Summer Game Fest-organisator waarschuwt voor hoge verwachtingen

Geoff Keighley heeft mensen gewaarschuwd niet té hoge verwachtingen voor de Kick Off Live-show van Summer Game Fest te hebben.

Dat liet de organisator en presentator van de show weten in een Twitter Spaces-gesprek (via VGC). "Stel je verwachtingen bij qua duizelingwekkende aankondigingen. Dit is niet The Game Awards. We hebben toffe dingen, maar kijk uit voor de bizarre geruchten die ik online zie."

Keighley liet weten dat kijkers "een aantal nieuwe game-aankondigingen" kunnen verwachten, maar dat de focus vooral ligt op spellen die al eerder zijn aangekondigd. 

De organisator gaf ook alvast van een aantal games aan dat ze aanwezig zijn tijdens de show. Zo wordt er een gameplaydemo getoond van horrorgame The Callisto Protocol, wordt er een level gespeeld van Call of Duty: Modern Warfare 2, is Cuphead-uitbreiding The Delicious Last Course te zien en kan men nieuws rondom Gotham Knights verwachten.

Er worden in ieder geval diverse exclusieve Xbox- en Switch-games getoond, maar volgens Keighley is het goed mogelijk dat Microsoft de grootste namen voor hun eigen show aanstaande zondag bewaart.

De Kick Off Live-show van Summer Game Fest wordt aanstaande donderdag om 20:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Keighley schat dat de show ongeveer anderhalf tot twee uur duurt. Lees hier alles over de aankomende persconferenties en wat Gamer.nl voor coverage biedt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou