Summer Game Fest-liveshow wordt op 8 juni 2023 gehouden

Summer Game Fest-liveshow wordt op 8 juni 2023 gehouden

Summer Game Fest keert in 2023 weer terug. De Summer Game Fest Kick Off Live-show wordt op 8 juni gehouden.

Summer Game Fest ontstond een paar jaar geleden ter vervanging van E3. Het kan gezien worden als een overkoepelende naam voor allerlei digitale evenementen en aankondigingen van uitgevers. Hoewel E3 komend jaar volgens de organisatie weer wordt gehouden, gaat organisator Geoff Keighley gewoon door met Summer Game Fest.

Zoals gebruikelijk wordt het evenement begonnen met een show vol met aankondigingen, vergelijkbaar met Keighley's Gamescom-show of het aankomende The Game Awards. Ditmaal wordt Summer Game Fest Kick Off Live voor het eerst met een aanwezig publiek gehouden in het YouTube Theater te Hollywood Park.

Keighley: "Zoals jullie gewend zijn bevat de show talloze spannende aankondigingen van ontwikkelaars die de game-industrie voortstuwen. Ook zullen we wederom de digitale evenementen van andere uitgevers uitlichten en demo's aanbieden. Meer wordt de komende maanden aangekondigd."

Zoals gezegd moet E3 komend jaar echter ook weer gehouden worden. De gamebeurs wordt van 13 tot en met 16 juni georganiseerd, voor het eerst in jaren ook weer fysiek.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou