Steven Spielberg was nauw betrokken bij productie Halo-televisieserie

Steven Spielberg was nauw betrokken bij productie Halo-televisieserie

De bekende filmregisseur Steven Spielberg was blijkbaar nauw betrokken bij de productie van de aankomende televisieserie gebaseerd op Halo.

Dat meldt producent Darryl Frank aan Total Film (via GamesRadar). Het was al bekend dat Spielbergs productiebedrijf Amblin TV de serie produceert, maar veel mensen gingen er van uit dat de regisseur van films als Jurassic Park, Jaws en Schindler's List zelf niet betrokken was bij het project.

Niets blijkt minder waar. "Hij was als een peetvader voor het project. Hij las elk script, hielp met het kiezen van de showrunners, schrijvers, regisseur en cast, was betrokken bij productiedesign en de visuele effecten: hij keek naar elk aspect."

Het eerste seizoen van de tv-serie gebaseerd op Halo gaat op 24 maart in première. De serie komt te staan op streamingdienst Paramount+. Deze streamdienst is vooralsnog niet in Nederland verkrijgbaar. Onlangs werd een tweede seizoen bevestigd. Ook is duidelijk dat kijkers het gezicht van Master Chief gaan zien in de serie. Master Chief wordt gespeeld door acteur Pablo Schreiber.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hij keurde ook de Atari 2600 E.T. game goed he ;)

0

Aanbevolen voor jou