Stemacteur lekt mogelijk bestaan van Resident Evil 4-remake

Stemacteur lekt mogelijk bestaan van Resident Evil 4-remake

De stemacteur achter het personage Wesker zou het bestaan van een remake van Resident Evil 4 hebben gelekt - alsmede een afbeelding van artwork.

Stemacteur DC Douglas zou op een stream hebben geclaimd dat hij Wesker speelt in Resident Evil 4. Het zou daarbij gaan om het Seperate Ways-gedeelte van de game, dat losstaat van het hoofdspel, waar Wesker geen rol in speelt.

Daarna zou Douglas nieuwe artwork van Wesker aan diverse fans hebben gedeeld via Twitter, met daarbij de boodschap dat ze de artwork niet publiekelijk mochten maken. Daarmee zou Douglas dan ook zijn NDA hebben verbroken.

Het is niet duidelijk of bovenstaande gebeurtenissen echt hebben plaatsgevonden, maar sindsdien heeft Douglas wel zijn Twitter-account verwijderd. 

Capcom heeft vooralsnog niet officieel een remake van Resident Evil 4 aangekondigd. De vorige drie hoofddelen zijn inmiddels wel van remakes voorzien. Begin dit jaar berichtte VGC dat de onaangekondigde remake van Resident Evil 4 intern vertraging had opgelopen en op zijn vroegst pas in 2023 uit zou komen.

Resident Evil 4

Resident Evil 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop eigenlijk juist dat dit om een Code Veronica remake gaat. Die verdient het vele malen meer.

0

Aanbevolen voor jou