Stemacteur John Marston wil graag een remake van Red Dead Redemption

Stemacteur John Marston wil graag een remake van Red Dead Redemption

Rob Wiethoff, de stemacteur achter personage John Marston, zou graag een remake van Red Dead Redemption willen zien.

Dat meldt hij gedurende een interview met YouTuber Dan Allen Gaming. "Het lijkt mij geweldig als het er ooit komt. Ik weet het niet. Ik zou graag nog een kans krijgen om (met Rockstar Games) te werken, of het nou om een remaster gaat of iets totaal anders. Ik kan niet genoeg goede dingen over Rockstar zeggen. Als ze het doen, zou het geweldig zijn."

Vorig jaar ontstonden er geruchten dat Rockstar aan een remaster van Red Dead Redemption zou werken, maar dit jaar zou het bedrijf volgens geruchten gestopt zijn met de ontwikkeling om zich volledig te richten op het al officieel onthulde Grand Theft Auto 6. Deze geruchten zijn echter nooit bevestigd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Met een port naar de Switch zou ik al heel tevreden zijn.

0
test

@Sparky of naar de pc. Deze game maxed out ziet er volgens mij nog best prima uit. Laat de modders de rest maar doen.

0
test

een remake is niet nodig, de game is nog steeds fantastisch om te spelen en ziet er ook nog steeds goed uit. Een rerelease of een remaster misschien, maar kijkende naar de remasters van de GTA trilogy van vorig jaar, nee dan hoeft het niet...

0

@mole28 Ik zie de waarde van een remake ook niet behalve als er bijvoorbeeld VR aan wordt toegevoegd. Zo nutteloos anders. De nieuwe generatie gamers kan instappen op deel 2. Misschien dat de oude generatie nostalgie erbij kan ervaren oid. Ghost Recon Wildlands in VR zou trouwen een fantastische ervaring zijn. De graphics wat qua afstand van je zichtbare gebied beperken om de hardware te ontzien, van 3rd person naar 1st person implementeren en je hebt een toffe coop shooter met gigantische veel speeltijd. Zou een gigantische boost voor VR zijn.

0

Aanbevolen voor jou