Stardew Valley-maker weet niet of er nog updates verschijnen

Stardew Valley-maker weet niet of er nog updates verschijnen

De maker van Stardew Valley is er niet zeker van dat er in de toekomst nog updates voor de game uitkomen.

Dat laat Eric 'ConcernedApe' Barone, de bedenker van de game, weten aan het einde van de eerste Stardew Valley Cup. Fans konden vragen aan hem stellen en iemand vroeg hem of er ooit een optie komt om met personages in de game waarmee op dit moment niet getrouwd kan worden, te trouwen.

Barone liet weten dat dat veel werk zou opleveren, maar dat het hem wel leuk lijkt om meer personages in het spel te stoppen waarmee getrouwd kan worden. Hij werkt er echter niet actief aan. "Ik zeg niet dat er weer een Stardew Valley-update uitkomt. Ik weet het op dit moment nog niet. Ik richt me nu op mijn nieuwe game. We gaan het zien."

Dit is opvallend, omdat sinds de release van Stardew Valley er jarenlang updates voor de game zijn uitgekomen. Mogelijk komt dit nu ten einde, of wordt er in ieder geval minder actief aan updates gewerkt. Eind vorig jaar kwam update 1.5 nog voor Stardew Valley uit, waarmee onder andere een nieuwe locatie werd toegevoegd.

Over de nieuwe game van Barone is overigens nog nagenoeg niets bekend. Hij laat weten dat hij het misschien binnenkort aankondigt. Ook meldt hij dat de grafische stijl vergelijkbaar wordt met die van Stardew Valley. "Maar het is geen boerderijgame. Het is iets anders."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Tja, eens is de koek op. Ik heb vernomen dat de volgende game zich wel afspeelt in het Stardew Valley universum, ik ben benieuwd! Er is die mysterieuze oorlog waar maar heel oppervlakkig over verteld wordt in Stardew Valley, wellicht dat dit wat dieper uitgewerkt gaat worden.

0
test

ik zie een hoop mods op nexus, dat geeft een game in ieder geval veel levensduur meestal

0

Aanbevolen voor jou