Star Ocean: The Divine Force-livestream wordt op 29 juni gehouden

Star Ocean: The Divine Force-livestream wordt op 29 juni gehouden

Op 29 juni wordt een livestream uitgezonden rondom het aankomende Star Ocean: The Divine Force.

Dat hebben uitgever Square Enix en ontwikkelaar Tri-Ace aangekondigd. De livestream heet 'Star Ocean Program Special Edition' en is op 29 juni om 13:00 uur Nederlandse tijd te zien op YouTube. De livestream wordt in de video hieronder zichtbaar op de gemelde datum en tijd.

De livestream wordt gepresenteerd door Raymond Laurence, de stemacteur van Subaru Kimura. Kijkers kunnen een uitzending van veertig minuten verwachten, waaronder informatie over het verhaal, de gameplay en nieuwe personages.

Eerder dit jaar liet Square Enix al weten dat Star Ocean: The Divine Force niet meer zoals gepland in het voorjaar van 2022 uit zou komen. Zover bekend moet het spel nu ergens later dit jaar verschijnen, al wordt daar tijdens de livestream mogelijk meer duidelijkheid over gegeven.

Star Ocean: The Divine Force combineert sci-fi en fantasie met een uitgebreide line-up aan personages, verhalen, een uniek gevechtssysteem en toegankelijke besturing. Het verhaal moet daarbij beïnvloed worden door de keuzes die spelers maken.

De Star Ocean-franchise begon in 1996 en bestaat uit vijf hoofdgames, een spin-off en een mobiele game. De meest recente spellen zijn de in 2016 verschenen Star Ocean: Integrity and Faithlessness voor PlayStation 4 en PlayStation 3 en Star Ocean: Anamnesis voor iOS en Android. Het nieuwe deel moet uitkomen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou