Star Ocean: The Divine Force-demo komt volgende week uit

Star Ocean: The Divine Force-demo komt volgende week uit

Aanstaande dinsdag verschijnt er een demo van de aankomende actie-rpg Star Ocean: The Divine Force.

Dat werd door Square Enix tijdens de Tokyo Game SHow aangekondigd. De demo komt beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Een demo voor pc is op moment van schrijven niet aangekondigd.

De precieze inhoud van de demo is nog niet bekend, maar de gameplay zou zo'n twee uur aan speeltijd beslaan. Ook is niet duidelijk of geboekte progressie meegenomen kan worden naar de uiteindelijke versie van het spel.

Star Ocean: The Divine Force combineert scifi en fantasie met een uitgebreide line-up aan personages, verhalen, een uniek gevechtssysteem en toegankelijke besturing. Het verhaal moet daarbij beïnvloed worden door de keuzes die spelers maken.

De Star Ocean-franchise begon in 1996 en bestaat uit vijf hoofdgames, een spin-off en een mobiele game. De meest recente spellen zijn de in 2016 verschenen Star Ocean: Integrity and Faithlessness voor PlayStation 4 en PlayStation 3 en Star Ocean: Anamnesis voor iOS en Android.

Star Ocean: The Divine Force komt op 27 oktober uit op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Hieronder is een nieuwe trailer van de game te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou