Staking Raven Software afgelopen, vakbondsvorming in de planning

Staking Raven Software afgelopen, vakbondsvorming in de planning

De staking bij Call of Duty-ontwikkelaar Raven Software is beëindigd.

Eind vorig jaar begonnen werknemers van de Activision Blizzard-studio de staking, nadat een derde van het QA-team werd ontslagen. Dit terwijl de uitgever eerder had beloofd de lonen juist te verhogen.

De ABK Workers Alliance, een organisatie bestaande uit werknemers van Activision, Blizzard en King, laat weten dat de stakingen eindigen terwijl "we wachten tot onze vakbond wordt erkend."

Vorige week bleek al dat er 373.000 dollar was opgehaald via een crowdfundingcampagne om de stakingen te financieren. Overgebleven geld wordt bewaard voor toekomstige mogelijke stakingen.

Vorige week kondigde Microsoft aan dat het de intentie heeft om Activision Blizzard over t enemen. De ABK Workers Alliance noemde dat verrassend, maar het zou verder geen invloed hebben op diens doel om verbeteringen te bewerkstelligen op de werkvloer.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"Dit terwijl de uitgever eerder had beloofd de lonen juist te verhogen" - ja tijden veranderen als je een potentiele koper wil verleiden.

0
test

Zie hier de reden van alle bugs en noem het maar op in Warzone en Vanguard. Dit is gewoon de reden dat seizoen 2 vertraagd is ze hebben een enorme achterstand.

0

Aanbevolen voor jou