Square Enix hint naar Chrono Cross-content in Another Eden

Square Enix hint naar Chrono Cross-content in Another Eden

Square Enix lijkt te hinten naar een cross-over van Chrono Cross in de jrpg Another Eden: The Cat Beyond Time and Space.

Het bedrijf laat weten dat het binnenkort nieuwe cross-over-content voor de mobiele rpg aankondigt. Dit wordt onthuld in een

Watch on YouTube

.

Dataminers zijn er achter gekomen dat er files vernoemd naar de klassieke rpg Chrono Cross in Another Eden te vinden zijn. Er wordt daardoor gespeculeerd dat de cross-over draait om Chrono Cross.

Dit wakkerde vervolgens de speculatie over een mogelijke remaster van Chrono Cross weer aan. Een insider meldde onlangs dat deze in de maak is voor meerdere platforms. Chrono Cross werd eerder dit jaar ook vermeld op een gelekte Nvidia GeForce Now-lijst. Diverse games die op die lijst werden genoemd, zijn inmiddels aangekondigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

SE werknemer 1: zucht, we hebben van bovenaf weer de opdracht gekregen om nog meer geld uit het luchtledige te toveren. Wat kunnen we doen? SE werknemer 2: grabbel eens in de bak, misschien zit er nog iets in wat we opnieuw kunnen verkopen. SE werknemer 1: Chrono ... Cross? Wasda? SE werknemer 2: is dat niet die sequel op Chrono Trigger die we lang geleden hebben gemaakt maar verder net van doen alsof het niet bestaat? SE werknemer 1: Huh. Nou, laten we eerst eens peilen dan of er interesse voor is.

0

Aanbevolen voor jou