Speel als Lady Dimitrescu in Resident Evil Village Gold Edition

Speel als Lady Dimitrescu in Resident Evil Village Gold Edition

Capcom heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Resident Evil Village Gold Edition.

De nieuwe editie van de horrorgame komt op 28 oktober uit en bevat nieuwe content, dat ook los wordt uitgebracht voor huidige eigenaars van Resident Evil Village onder de noemer The Winters' Expansion.

Met de Gold Edition en dus The Winters' Expansion is het mogelijk om de gehele game in een derdepersoonsperspectief te spelen. Ook bevat het een nieuwe verhaallijn genaamd Shadows of Rose en de modus The Mercenaries: Additional Orders.

Shadows of the Rose speelt zich zestien jaar na Resident Evil Village af en draait om Rose Winters, de dochter van hoofdpersonage Ethan. In The Mercenaries: Additional Orders zitten nieuwe levels en speelbare personages in de vorm van Chris Redfield, Lady Dimitrescu en Heisenberg. Om laatstgenoemde content draait de nieuwe trailer.

Op 28 oktober komt ook de multiplayerervaring Resident Evil Re:Verse beschikbaar voor alle eigenaren van Resident Evil Village en Gold Edition. Eerder kondigde Capcom al aan dat Resident Evil Village ergens volgend jaar naar PlayStation VR2 komt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou