Speedrunner speelt Elden Ring in tweeënhalf uur uit

Speedrunner speelt Elden Ring in tweeënhalf uur uit

Een speedrunner die zichzelf Niko Bellic noemt heeft Elden Ring in 2 uur en 35 minuten uitgespeeld.

Dat wordt gezien als een indrukwekkende prestatie, omdat Elden Ring als FromSoftware-game erg uitdagend is en daarnaast een open wereld bevat. De speler heeft veel rondgereden op Torrent, allerlei bazen overgeslagen en zoveel mogelijk creatieve manieren gebruikt om zo snel het einde van de game te bereiken. De speelsessie kan hieronder bekeken worden, al zitten daar logischerwijs wel spoilers in.

Elden Ring is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. De game scoorde een 9,5 op Gamer.nl: "Elden Ring leent een heleboel van Dark Souls en een beetje van Bloodborne en Sekiro. Met de blauwdrukken van die games in handen is FromSoftware gaan bouwen en bouwen. Het resultaat is een gigantisch goede openwereldgame die zowel qua schaal als detail een onvergetelijke indruk achterlaat, maar daardoor ook afschrikt."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

en dan vind ik dit soort games te moeilijk :).

0

@hulstpower Ondanks bewijs van het tegendeel. Dit soort mensen zijn echt geen superhelden hoor, ze hebben enkel geduld.

0
test

@gimbal2 geduld iets wat ik niet heb en ze hebben heel veel tijd te veel iets wat ik helemaal niet meer heb.

0

Na tweeenhalf uur had ik mijn eerste grot gevonden Nu naar 40 uur heb ik het idee dat ik nog zoveel te doen heb dat ik makkelijk 300 uur erin kan stoppen Wat is er in dit spel veel te onderzoeken zeg Beste From game tot nu toe

0
test

@multynoob ik heb er nu 70 uur in zitten en ga die 300 uur ook wel halen. Ik wil graag alles ontdekken en deze game blijft maar geven, niet normaal. Wat gameplay en sfeer betreft vind ik Bloodborne nog steeds het beste maar Elden Ring is ook een meesterwerk.

0

Aanbevolen voor jou