Sonic Frontiers-video richt zich op gevechten en upgrades

Sonic Frontiers-video richt zich op gevechten en upgrades

Sega heeft een nieuwe trailer van Sonic Frontiers uitgebracht. De video richt zich op gevechten in de game en de mogelijkheid om Sonic te upgraden.

Aangezien er in de spelwereld meer dan genoeg vijanden te vinden zijn, heeft Sonic diverse moves om ze aan te vallen. Zo kan hij Phantom Rush gebruiken om meerdere aanvallen tegelijk uit te voeren, terwijl Wild Rush Sonic in een soort flipperbal verandert om hem snel van vijand naar vijand te laten rollen.

Sonic kan zoals gezegd ook van upgrades worden voorzien. De game bevat een skill tree waarin ervaringspunten gestopt kunnen worden. Op die manier ontgrendelen spelers meer moves voor Sonic. Overigens is het wel oppassen geblazen: niet alleen Sonic wordt via de upgrades steeds sterker, de vijanden worden dat ook.

Sonic Frontiers komt op 8 november uit voor pc, Xbox One, Xbox Series X en S, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch. De game bevat een open spelwereld, maar spelers stuiten geregeld aan op secties die aanvoelen als traditionelere Sonic-levels.

Overigens werd eerder deze week Monster Hunter-dlc voor Sonic Frontiers aangekondigd. Deze cosmetische items komen op 15 november gratis beschikbaar voor alle spelers. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

die rails die overal rond zweven zien er zo goor uit

0
test

Snap niet dat iedereen in de YouTube comments zo enthousiast is. Ik vind het er nog steeds heel goor en fan made uitzien omdat alles zo niet bij elkaar past en er zo generic uitziet. Ben echt heel erg benieuwd naar de reviews.

0
test

@alex201 ja het ziet er uit alsof er gewoon assets uit de store geplukt zijn

0

Aanbevolen voor jou