Sniper Elite 5 verschijnt op 26 mei

Sniper Elite 5 verschijnt op 26 mei

Sniper Elite 5 komt op 26 mei uit.

Dat heeft Rebellion onthuld. Ook werd er een nieuwe trailer uitgebracht, die hieronder te bekijken is. Mensen kunnen het spel alvast reserveren, waardoor ze als bonus de Target Führer-campagnemissie en de P.1938 Suppressed Pistol ontvangen wanneer de game uitkomt.

Sniper Elite 5 werd eind vorig jaar aangekondigd. De game moet zoals gebruikelijk voor de reeks voornamelijk sluipschutteractie bieden. Ook de iconische kill cam keert weer terug, die volgens Rebellion "realistischer en griezeliger dan ooit is". 

Waar in het vorige deel nog Italië in 1943 werd bezocht, doen spelers in Sniper Elite 5 Frankrijk in 1944 aan. De game moet volgens de makers de "grootste en meest immersieve" maps tot nu toe in de franchise bevatten.

De game krijgt tevens een co-op-modus, waarin speler elkaar opdrachten kunnen geven, items kunnen delen en elkaar kunnen helen. Ook bevat het spel een Survival-modus voor vier spelers. Er zijn verder gevechten voor maximaal zestien spelers en een Invasion-modus voor de campagne, waarbij een speler een vijand kan besturen.

Sniper Elite 5 verschijnt op pc, Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4. Ook komt de game op release op Xbox Game Pass te staan. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik heb me prima vermaakt met deel 3 en 4, dus dat zal met deze ongetwijfeld ook goed komen. Lekker met een maat in coop spelen.

0

Aanbevolen voor jou