Sniper Elite 5 komt volgend jaar uit

Sniper Elite 5 komt volgend jaar uit

Deze week heeft ontwikkelaar Rebellion Sniper Elite 5 onthuld.

De game kwam al kort voorbij tijdens The Game Awards, toen vermeld werd dat het spel vanaf lancering op Game Pass staat, maar inmiddels is de game volledig onthuld. Sniper Elite 5 moet ergens in 2022 op pc, alsmede Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4 verschijnen.

De game moet zoals gebruikelijk voor de reeks flink wat sluipschutteractie bieden. Ook de iconische kill cam keert weer terug, die volgens Rebellion "realistischer en griezeliger dan ooit is". Waar in het vorige deel nog Italië in 1943 werd bezocht, doen spelers in Sniper Elite 5 Frankrijk in 1944 aan. De game moet volgens de makers de "grootste en meest immersieve" maps tot nu toe in de franchise bevatten.

De game krijgt tevens een co-op-modus, waarin speler elkaar opdrachten kunnen geven, items kunnen delen en elkaar kunnen helen. Ook bevat het spel een Survival-modus voor vier spelers. Er zijn verder gevechten voor maximaal zestien spelers en een Invasion-modus voor de campagne, waarbij een speler een vijand kan besturen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou