Sniper Elite 5 laat spelers ook stealth gebruiken

Sniper Elite 5 laat spelers ook stealth gebruiken

Een nieuwe trailer van Sniper Elite 5 staat geheel in het teken van stealth.

Ontwikkelaar Rebellion heeft veel aandacht besteed aan dit onderdeel van de game - stealth moet een legitieme manier van aanvallen zijn. Dat is mede dankzij militair adviseur Paul Biddiss, die zelfs in een motion capture-pak is gehesen om hoofdpersonage Karl van de juiste moves te voorzien.

Sniper Elite 5 moet net als eerdere games in de reeks voornamelijk sluipschutteractie bieden. Waar in het vorige deel nog Italië in 1943 werd bezocht, doen spelers in Sniper Elite 5 Frankrijk in 1944 aan. De game moet volgens de makers de "grootste en meest immersieve" maps tot nu toe in de franchise bevatten.

De game krijgt tevens een co-op-modus, waarin speler elkaar opdrachten kunnen geven, items kunnen delen en elkaar kunnen helen. Ook bevat het spel een Survival-modus voor vier spelers. Er zijn verder gevechten voor maximaal zestien spelers en een Invasion-modus voor de campagne, waarbij een speler een vijand kan besturen.

Sniper Elite 5 verschijnt aanstaande donderdag voor pc, Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4. Ook komt de game op release op Xbox Game Pass te staan.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik zie dit wel zitten, eerst een beetje de kaart bestuderen waar een mogelijk goeie snipe plaats kan zijn. Dan stilletjes naar de plek manouvreren, af en toe een soldaatje omleggen zonder te schieten. Dan je plaats innemen, wachten op je target in alle stilte, aanleggen.....BAM!!! keiharde knal uit je geweer, rennen als de pleuris omdat iedereen nu weet waar je bent. Hopelijk past het spel zich daarna ook aan omdat men dan weet dat er een assassin op de loer ligt. (mocht je weggekomen zijn)

0
test

@-JK- Je kan zelfs je schoten verhullen door precies te schieten als de kerkklok luidt ofzo

0

Aanbevolen voor jou