Skull and Bones wordt donderdagavond getoond

Skull and Bones wordt donderdagavond getoond

Aanstaande donderdagavond toont Ubisoft tijdens een livestream meer van de piratengame Skull and Bones.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd. Dit gebeurt via een zogenoemde Ubisoft Forward Spotlight die vanaf 20:00 uur Nederlandse tijd wordt uitgezonden op YouTube en Twitch. Hieronder kan de livestream bekeken worden vanaf dat moment. Tijdens de presentatie moet nieuwe gameplay van het spel worden getoond.

Er gaan de laatste tijd veel geruchten rondom Skull and Bones. Inmiddels is de game in diverse landen van een leeftijdsclassificatie voorzien en claimen insiders dat het spel op 8 november uitkomt. Mogelijk wordt die releasedatum officieel bekendgemaakt tijdens de presentatie.

Afgelopen april lekte er al een video uit waarin getoond werd wat spelers van Skull and Bones kunnen verwachten. In de video, met beelden afkomstig van een gesloten bèta, was te zien hoe spelers met een piratencrew verschillende missies kunnen aannemen in een open spelwereld en vervolgens op zee grootschalige scheepgevechten voeren. Online multiplayer is daarbij een belangrijk onderdeel van de ervaring.

Spelers zijn ook verantwoordelijk voor de lading van hun schip en kunnen het uiterlijk van hun personage naar gelieve aanpassen. Er moet worden gelet op de motivatie van de bemanning, er kan gejaagd worden op dieren en het schip kan geüpgraded worden.

Eerder dit jaar liet Ubisoft tijdens het bekendmaken van diens kwartaalcijfers weten dat Skull and Bones voor april 2023 moet uitkomen. Het spel is al jaren in ontwikkeling en is buiten de gelekte video al enkele jaren niet aan de buitenwereld is getoond. Daar gaat met de aankomende presentatie dus verandering in komen.

Ubisoft kondigde ook aan dat het op 10 september een nieuwe Ubisoft Forward uitzendt waarin verschillende games centraal staan.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk met een singleplayer campaign!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

A Ubisoft original!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou