Skull and Bones, Avatar en Mario + Rabbids 2 verschijnen tussen 1 oktober en 31 maart

Skull and Bones, Avatar en Mario + Rabbids 2 verschijnen tussen 1 oktober en 31 maart

Ubisoft brengt Skull and Bones, Avatar: Frontiers of Pandora en Mario + Rabbids: Sparks of Hope in de tweede helft van het fiscale jaar uit.

Dat heeft de uitgever bevestigd tijdens het bekendmaken van diens fiscale jaarcijfers. De tweede helft van het fiscale jaar van het bedrijf loopt van 1 oktober tot en met 31 maart 2023 - ergens in die periode moeten de drie games dus verschijnen.

Skull and Bones is al jaren in ontwikkeling en is al geruime tijd niet aan de buitenwereld getoond, al lekten er eerder dit jaar beelden uit. In het spel stellen spelers een piratencrew samen en gaan ze de zee op om scheepsgevechten te houden.

Avatar: Frontiers of Pandora is gebaseerd op de sciencefictionfilm Avatar, die in 2009 verscheen, en het aankomende vervolg. De game werd in 2017 aangekondigd maar verscheen daarna geruime tijd van de radar, tot er in 2021 beelden werden getoond. De game draait op de Snowdrop Engine van Ubisoft en komt naar PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Vorig jaar juni werd Mario + Rabbids: Sparks of Hope, een vervolg op Mario + Rabbids: Kingdom Battle, onthuld. In het spel maken Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi en vrienden een galactische reis om een slechte entiteit tegen te houden en de Spars te redden. Spelers bezoeken verschillende planeten en vormen uit een rooster van negen helden een team van drie personages. Qua gameplay moet het spel dezelfde strategische gevechten als het eerste deel bieden.

Tot slot liet Ubisoft weten dat het ook diverse andere games in ontwikkeling heeft voor dit jaar, waaronder "premium games" en "free-to-play-games gebaseerd op onze grootste IP's".

Skull and Bones

Skull and Bones kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Ik ben wel benieuwd naar Skull and Bones. Ik hoop dat ze de game een stuk verbeterd hebben!

0

Aanbevolen voor jou