Skategame Session: Skate Sim is nu verkrijgbaar

Skategame Session: Skate Sim is nu verkrijgbaar

De skategame Session: Skate Sim is eind vorige week uitgekomen. Er is dan ook een nieuwe trailer van de game beschikbaar.

Het spel is al sinds 2019 in Early Access speelbaar op Steam en kwam in 2020 ook op Game Preview voor Xbox One te staan, maar afgelopen donderdag kwam de volledige versie van de game uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Epic Games Store. De game is ontwikkeld door Crea-ture Studios.

Spelers gebruiken in Session: Skate Sim - voorheen simpelweg bekend als Session - de twee analoge sticks om beide voeten te besturen. Het spel bevat geen scoresysteem, maar wel een video editor waarmee spelers gemaakte trucs kunnen opnemen en die kunnen delen op social media.

Eerder heeft Electronic Arts aangekondigd aan een nieuw deel in de Skate-reeks te werken. Die game krijgt cross-play en wordt free-to-play.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toffe game. Fucking moeilijk, maar het begint nu bij mij wel te klikken. Als je dan na 50 pogingen eindelijk de tricks kan maken die je wilde maken, geeft veel voldoening! Maar erg frustrerend in het begin!

0
test

Ik speel hem op de X sinds de early access. Niet super vaak, want inderdaad best wel pleuris moeilijk soms om alles in de vingers te krijgen (zelfs op easy standje ga je constant op je plaat).. Om eerlijk te zijn valt de full release mij nogal tegen.. bij alles heb ik nog steeds het gevoel dat we in een pre fase zitten.. deze game is gewoon nog niet af. Dat zie je terug in het menu waar sommige onderdelen nog steeds verstopt zitten onder het experimental gedeelte. (Daar zit trouwens ook een grafische optie bij, als je die aanzit ziet de game er een stuk beter uit, dan heb je ook minder trailing achter je board. .wat in de normale stand nog steeds irritant aanwezig is). . Ook de story is echt knullig in elkaar geflanst.. Al om al. .het is een aardige skate Sim. Maar dan ook echt sim met hoofdletter S. Qua game zelf is er echt nog teveel mis. Verwacht sowieso geen skate (je kan wel de knoppen op standje skate zetten) en al helemaal geen thps.

0
test

@kleinekoosjer dat klopt allemaal idd. maar het is ook geen AAA titel natuurlijk. Las ook dat grabs later nog toegevoegd gaan worden. Maar ik vermaak mij er goed mee. sowieso speelt het een stuk beter dan SkaterXL. sommige missies weet ik ook echt niet wat er nou precies van mij verwacht word. Dat gedeelte had wel beter uitgewerkt kunnen worden. je word echt in het diepe gegooid. Is ook wel weer leuk als het dan uiteindelijk allemaal lukt!

0
test

@SoonTiel Er komt een flink portie fingerspitzengefuhl bij kijken ja. Vallen en opstaan.. wat dat betreft is het net skateboarden.. En ja; ik snap je hoor, dat het zeker ook wel voldoening met zich mee brengt als het eindelijk lukt.. je moet er wel wat doorzettingsvermogen tegenaan slingeren. Maar daarom ook onze postjes denk. Men moet wel een beetje tegen de frustratie kunnen, anders kost het de nodige controllers denk. Vroeger hadden we Skate or Die.. dit is meer Die or Skate.

0

Aanbevolen voor jou