Skate. wordt free-to-play en heeft cross-play

Skate. wordt free-to-play en heeft cross-play

De nieuwe Skate-game heet officieel 'Skate.'. Het spel wordt free to play.

Dat werd gisteren aangekondigd tijdens de livestream. Het spel krijgt cross-play en cross-progressie. EA en ontwikkelaar Full Circle meldden dat het spel niet als vervolg op de oude Skate-games gezien moet worden, maar als op zichzelf staand platform dat de komende jaren uitgebreid kan worden.

Skate. speelt zich af in een nieuwe stad genaamd San Vansterdam, dat in hetzelfde universum gesitueerd is als de eerdere Skate-stad San Vanelona. Ondanks dat het spel free-to-play wordt, zal het volgens de makers geen pay-to-win-elementen bevatten. Ook zullen geen gebieden achter een betaalmuur zitten. Betaalde lootboxes zullen ook niet voorkomen in de game. Microtransacties zullen alleen aanwezig zijn voor cosmetische items.

De game bevat zogenaamde CollabooZones. Dit zijn gebieden die zijn ontworpen door spelers en in de game van andere spelers verschijnen. Deze zomer kan men de game al uittesten via een vroege versie. Aanmelden kan hier.

Skate. moet op een nog onbekend moment uitkomen op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Ook wordt er getest of het spel naar mobiel kan komen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Denk ik best een goede move, voor zover ik weet zijn er geen f2p skateboard games en over het algemeen trekken de skate games een vrij specifiek publiek. Hiermee kunnen ze mogelijk hun publiek verbreden

0
test

Een skateboard game waar je lekker kan gaan grinden voor progressie.. letterlijk

0

Aanbevolen voor jou