'Skate 4 laat spelers samen skateparken bouwen'

'Skate 4 laat spelers samen skateparken bouwen'

Skate 4 zou spelers de mogelijkheid bieden om tijdens het spelen samen een skatepark op te bouwen.

Dat claimt journalist Jeff Grubb in zijn

Watch on YouTube

. Deze week werd er een geheime speeltest voor de nieuwe Skate gehouden waar een select aantal gamers aan mee mochten doen. Eerder deze week lekten er daardoor ook al vroege gameplaybeelden van het spel uit.

Grubb meldt nu dat er een soort free skate-modus in de game zit waarin spelers uit het niets skateparken op kunnen bouwen. Iedereen op de server kan vervolgens daar aan meehelpen. Dit zou allemaal in real-time gebeuren.

Volgens Grubb wil EA ook de nadruk leggen op het aanpassen van het personage en het skateboard van de speler. Hij vergelijkt het met de vele aanpassingen die spelers in de Forza-games kunnen maken, waar men door spelers gemaakte skins en artwork kan downloaden om te gebruiken in hun eigen game.

EA kondigde in 2020 aan dat het aan een nieuwe Skate-game werkt. Veel officiëel onthulde details zijn er nog niet, al werd vorig jaar wel aangekondigd dat EA een nieuwe studio genaamd Full Circle heeft opgericht om aan de game te werken. Ook werd in een developer diary die afgelopen zomer uitkwam de term 'open wereld' gebruikt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Skate is 1 van de beste gameseries die ik ooit gespeeld heb. EA kennende gaat deze game vol microtransacties zitten voor bv een nieuw plankje, t shirtje, pose van de skater etc. Het leent er zich een beetje te goed voor, maar als het enkel cosmetisch is, en niet met een 'skatepass' voor nieuwe maps en blokken om in je park te zetten, dan kan het mss iets worden.

0

Aanbevolen voor jou