Showrunner Assassin's Creed-serie van Netflix is vertrokken

Showrunner Assassin's Creed-serie van Netflix is vertrokken

De eerder aangekondigde live-action Netflix-serie gebaseerd op de Assassin's Creed-franchise heeft diens showrunner verloren.

Dat meldt Collider. Jeb Stuart zou de leiding over het maken van de serie op zich nemen, maar dat is inmiddels niet meer het geval. Van kwaad bloed blijkt echter geen sprake te zijn; het kwam gewoon niet meer goed uit voor Stuart en het geeft een andere groep mensen de kans om het project verder uit te werken. 

Stuart: "Ik weet zeker dat het geweldig is wanneer het uit komt. Ik vind de Ubisoft-mensen fantastisch en vind het een geweldige franchise. Het was voor beide partijen simpelweg het juiste moment om uit elkaar te gaan."

In 2020 kondigden Ubisoft en Netflix al aan dat er een live-action serie gebaseerd op Assassin's Creed gemaakt zou worden. Sindsdien zijn er echter geen verdere details naar buiten gebracht, alleen dat Ubisofts Jason Altman en Danielle Kreinik meehielpen met de productie. Het is dan ook niet bekend wat de setting van de serie wordt en wanneer het te zien moet zijn.

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola kan jij hem niet regiseren? Weten we tenminste zeker dat hij lore- en franchisewise klopt. Heb er trouwens geen hekel aan wanneer er een b-sausje overheen gaat (weet dat jij dit ook waarderen kan).

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Het betekent meestal heel weinig goeds voor een project als een showrunner halverwege opstapt. Hoop echter dat dit nog goed komt.

0

Aanbevolen voor jou