Shovel Knight-maker kondigt nieuwe game Mina the Hollower aan

Shovel Knight-maker kondigt nieuwe game Mina the Hollower aan

Shovel Knight-ontwikkelaar Yacht Club Games heeft een nieuwe game genaamd Mina the Hollower aangekondigd.

Dat deed het bedrijf gisteravond tijdens een livestream. In Mina the Hollower besturen spelers een titulaire muis in een adventure waarbij de camera de actie van bovenaf bekijkt. Het spel lijkt qua gameplay veel weg te hebben van klassieke Zelda-games.

Yacht Club Games heeft het spel op Kickstarter gezet, waar geïnteresseerden een bedrag kunnen overmaken om te helpen de ontwikkeling te financieren. Het beoogde bedrag is inmiddels al opgehaald. Yacht Club betaalt naar eigen zeggen zelf het grootste gedeelte van de ontwikkeling. De crowdfunding is volgens hen vooral bedoeld om het spel zo groot mogelijk te maken en een schare groep fans te creëren.

Er is nog geen releasedatum voor de game aangekondigd. Wel is duidelijk dat Mina the Hollower in de maak is voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en Steam.

Tijdens de livestream liet Yacht Club Games ook weten dat Shovel Knight Dig binnenkort uit moet komen en dat er een gratis update en drie dlc-pakketten naar Shovel Knight Pocket Dungeon komen. Alle aankondigingen zijn op de website van de ontwikkelaar te vinden of hieronder in de complete presentatie.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Geeft me hele erge Gameboy (Color) Zelda vibes, gemixt met een beetje Castlevania-setting. Ziet er goed uit, ik ga het in de gaten houden.

0
test

Goh gaan ze eens wat anders maken dan Shovel Knight gerelateerde games jah? Knap hoor. Hebben ze btw niet dik verdiend aan die hele franchise? Hoezo schooieren op Kickstarter dan? Het indiebudget zijn ze inmiddels wel gepasseerd.

0

Aanbevolen voor jou