Shadow Man Remastered komt vandaag uit op PS4 en Xbox One

Shadow Man Remastered komt vandaag uit op PS4 en Xbox One

De PlayStation 4- en Xbox One-versies van Shadow Man Remastered verschijnen vandaag.

Het was al eerder bekend dat de PS4-versie van het spel vandaag zou verschijnen, maar een releasedatum voor de Xbox One-versie was nog niet aangekondigd. Inmiddels staat de releasedatum echter op de Xbox Store vermeld. Een Switch-versie moet aanstaande maandag verschijnen. Op pc is de game sinds afgelopen lente verkrijgbaar.

Shadow Man verscheen in 1999 op Nintendo 64, PlayStation, Dreamcast en pc en is gebaseerd op de gelijknamige comics. Spelers reizen door zowel de realiteit als de Deadside. De game zit vol met psychische kwelling en gore. Het oorspronkelijke spel werd in 2014 al door Nightdive Studios op pc uitgebracht.

De remaster biedt 4K- en HDR-ondersteuning en verbeterde graphics en audio. Ook zit er materiaal in de game dat het oorspronkelijke spel niet heeft gehaald. De game draait op de KEX-engine van Nightdive, waar ook remasters van Turok, Forsaken en System Shock op draaien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oef, dit ziet er wel heel gedateerd uit. Ik mag hopen dat ze hier niet meer dan 5 euro voor durven te vragen..

0
test

@Fr3nzy volgens mij iets van € 17 ;)

0
test

Vond het vroeger altijd een leuk spel, maar is volgens mij wel heel erg verouderd. Echter, sfeer doet ook heel veel dus ik kan wel door oudere graphics/gameplay heen kijken.

0

Aanbevolen voor jou