Setfoto's van Fallout-televisieserie tonen Red Rocket-station

Setfoto's van Fallout-televisieserie tonen Red Rocket-station

Er zijn foto's van de set van de aankomende Fallout-televisieserie online verschenen waarop het iconische Red Rocket-benzinestation is te zien.

De foto's zijn niet officieel uitgebracht, maar door Twitteraar J Carson gemaakt en online gedeeld. De set is nog in aanbouw. Op de foto's is een verpauperd benzinestation te zien, omringd door roestige wagens. Hoewel het logo van de zaak nog is ingepakt, is het duidelijk herkenbaar voor Fallout-fans. 

De Red Rocket-benzinestations komen in meerdere Fallout-games terug en gaven mensen toegang tot zowel fossiele brandstoffen als nucleaire energie. Eerder lekten er al foto's uit van de Super Duper Mart.

De televisieserie gebaseerd op Bethesda's Fallout-reeks werd in 2020 al aangekondigd en wordt gemaakt voor Amazon. De serie wordt mede gemaakt door Westworld-bedenkers Lisa Joy en Jonathan Nolan. Nolan - de broer van Christopher Nolan - zou tenminste een aflevering regisseren.

Onder de castleden vallen in ieder geval Twin Peaks-acteur Kyle MacLachlan, Aaron Moten (Next), Xelia Mendes-Jones (Havoc) en Walter Goggins (Justified). Captain Marvel-schrijver Geneva Robertson-Dworet en The Officer's Graham Wagner worden de showrunners. Todd Howard is executive producer.

Het is nog niet bekend wanneer de televisieserie moet verschijnen, maar de productie is afgelopen juni begonnen in New York City.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou