Setfoto's van Fallout-televisieserie online geplaatst

Setfoto's van Fallout-televisieserie online geplaatst

Er zijn foto's van een set van de aankomende Fallout-televisieserie online geplaatst.

Alle foto's zijn exclusief geplaatst door de website Collider en zijn daar dus te vinden. Op de foto's zijn geen acteurs te zien, maar wel een locatie: de Super-Duper Mart, de supermarkt die sinds Fallout 3 vast onderdeel is van de reeks. De roestige auto's op de parkeerplaats maken het plaatje compleet.

De televisieserie gebaseerd op Bethesda's Fallout-reeks werd in 2020 al aangekondigd en wordt gemaakt voor Amazon. De serie wordt mede gemaakt door Westworld-bedenkers Lisa Joy en Jonathan Nolan. Nolan - de broer van Christopher Nolan - zou tenminste een aflevering regisseren.

Onder de castleden vallen in ieder geval Twin Peaks-acteur Kyle MacLachlan, Aaron Moten (Next), Xelia Mendes-Jones (Havoc) en Walter Goggins (Justified). Captain Marvel-schrijver Geneva Robertson-Dworet en The Officer's Graham Wagner worden de showrunners. Todd Howard is executive producer. 

Het is nog niet bekend wanneer de televisieserie moet verschijnen, maar de productie is in juni begonnen in New York City.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik kan geen genoeg krijgen van Fallout (3, NV en 4 Platinum). Ben dan ook zeer benieuwd naar de serie.

0

Ik kwam er gisteren achter dat Jonathan Nolan aandeden serie werkt. Heeft veel samen met zijn broer gedaan vooral als schrijver van onder andere Dark Knight, Interstellar en West World dus. Ben erg benieuwd wat dit gaat worden

0
test

@Ziminar nou, dan zet ik maar mn vraagtekens, want vind west world maar zeer matig en van broertje Nolan ben ik ook niet echt kapot van.

0

Wat vind je dan wel leuk? Aangezien je westworld zeer matig vind

0

@SuperDre Christopher Nolan heeft naar mijn mening hele goeie films gemaakt, Memento, Batman trilogy, Inception, Dunkirk, Tenet en Interstellar. West World ben ik ook niet per se fan van maar het is wel een apart verhaal in plaats van die standaard series dus ik hoop dat hij dat ook weet door te zetten naar de Fallout serie

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola lol, zoveel betere series oa Oz en the sopranos

0

@coola West World, vooral het eerste seizoen, is zeker goed, maar zeker niet het beste. Dan zijn Band of Brothers, True Detective en Chernobyl al beter.

0
test

@coola jij bent niet goed beste wat hbo ooit gemaakt heeft, westworld is zeker niet het beste wat ze ooit gemaakt hebben. Wat denk je van sopranos en the wire en game of thrones en true detective.

0
test

@coola the wire, tich keer beter. Westworld had zoveel meer kunnen zijn als ze niet zo'n tergend saai/voorspel aar verhaal hadden gemaakt, het ging gewoon niet vooruit.

0

Aanbevolen voor jou