Session-ontwikkelaar gekocht door Nacon

Session-ontwikkelaar gekocht door Nacon

Crea-ture Studios, de ontwikkelaar van het skatespel Session, is gekocht door uitgever Nacon.

"Deze aankoop is onderdeel van onze huidige strategie om extern te groeien en onze portfolio in het sportgamesegment verder uit te breiden", aldus Nacon-ceo Alain Falc. "We zijn verrukt om de talenten van Crea-ture Studios te verwelkomen. Hun expertise en passie zal onze gamezaken versterken."

Session is al een tijdje als Early Access-game beschikbaar via Steam en Xbox One. Onlangs werd aangekondigd dat de uiteindelijke versie van de game ook naar Xbox Series X en S, PlayStation 5 en PlayStation 4 komt.

In Session gebruiken spelers de twee analoge sticks om beide voeten te besturen. Het spel bevat geen scoresysteem, maar wel een video editor waarmee spelers hun trucjes kunnen opnemen en die kunnen delen op social media.

Nacon heeft als missie in 2023 een leider in het AA-gamesegment te zijn. Het bedrijf zond begin juli een livestream uit, waarin het games als Test Drive Unlimited Solar Crown, Blood Bowl 3 en The Lord of the Rings: Gollum toonde.

Session

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Speel session zo nu en dan in de beta.. maar ben er nog niet van overtuigd dat deze game/sim een topper gaat worden. Crea-ture Studios is een kleine studio en dat merk je wel. Time gaps tussen de patches zijn vrij lang en hoewel ze met verbeteringen komen blijven de stapjes klein. Allicht dat met deze overname de ontwikkeling van de game in een stroomversnelling komt. Er is nog aardig wat werk aan de winkel.

0

Aanbevolen voor jou